De makers van de Android-applicatie van Slack hebben een verse update uitgebracht, die onder meer de ondersteuning voor Android Wear met zich meebrengt. Ook zijn er nog enkele andere verbeteringen aan de Android-app doorgevoerd.

Download de nieuwste versie van Slack

Slack is een handige applicatie voor op de werkvloer. Het biedt een uitgebreide en overzichtelijke chatinterface aan, waarin je chats op onderwerpen of afdelingen kunt onderverdelen. Je kunt per chat mensen uitnodigen, zodat je altijd en alleen met de mensen spreekt die je nodig hebt. Ook kun je mensen privéberichten sturen via de dienst en is het sinds kort ook mogelijk met elkaar te bellen via de apps op Android, iOS en Windows. Vandaag is er wederom een update verschenen voor de Android-app, die handige is voor Android Wear.

De app Slack kan namelijk voortaan alle notificaties die via Android zijn binnengekomen, doorsturen naar de Android Wear-smartwatch om je pols. Je kunt de binnengekomen berichten niet alleen lezen, ook is het mogelijk direct te reageren vanaf je pols. Daarnaast kun je oudere berichten lezen door naar rechts te vegen. Overigens is dat niet de enige aanpassing. Zo behandelt de Slack-app notificaties nu beter dan voorheen op Android en zijn er meer opties beschikbaar voor de in-app-browser, waardoor dingen delen nog eenvoudiger wordt.