Deze week heeft MCP Network zijn netwerk van websites over consumentenelektronica uitgebreid. Met trots introduceren we Smarthome Magazine, een website die compleet in het teken staan van het slimme huis. Hier vind je informatie over onder meer slimme thermostaten, wasmachines, lichten, gordijnen, koelkasten, netwerken, veiligheid-systemen en meer.

Smarthome Magazine is in het leven geroepen door de alsmaar groeiende vraag naar producten die in huis met elkaar kunnen communiceren. Denk bijvoorbeeld aan de tv die communiceert met je wasmachine of je smartphone die communiceert met je verlichting. Steeds meer apparaten krijgen slimme functies en kunnen met je thuisnetwerk verbonden worden. Ook fabrikanten spelen hier dit jaar op in, met onder meer slimme koelkasten, verlichting en accessoires.

Op Smarthome Magazine vind je alles dat je moet weten over het 'smart home'. We behandelen natuurlijk alle nieuwe producten en ontwikkelingen maar gaan daarnaast ook in op de aankoop, de installatie en het gebruik. Zo publiceren we achtergronden en tips over wat smart home precies is, hoe je apparaten met elkaar kunt verbinden en hoe je bijvoorbeeld je keuken 'slim' kunt maken. De markt is zeer breed en het aanbod zeer groot maar wij proberen orde te scheppen en alles overzichtelijk voor je te houden.

Neem dus snel een kijkje op Smarthome Magazine.