Volgens een bekende geruchtenmaker zal de smartwatch van HTC, met de mogelijke projectnaam Petra, in april worden aangekondigd door het bedrijf. Helaas is op dit moment alles over dit slimme horloge nog onzeker.

Gerucht: Smartwatch van HTC in april?

Sony heeft een smartwatch, Samsung heeft verschillende smartwatches en ook met de slimme horloges van LG, Huawei en Asus kun je tegenwoordig heel wat polsen volmaken. Maar een smartwatch van HTC is tot op heden nog niet verschijnen, wat best vreemd te noemen is voor een bedrijf dat zich ook buiten de smartphonemarkt wil ontwikkelen (vooral kijkend naar de HTC Vive). Aan die tijd lijkt nu een einde te komen, aangezien de geruchtenmolen op gang is gekomen voor de HTC-smartwatch, met de mogelijke projectnaam Petra.

Het laatste dat over een eventuele smartwatch van HTC naar buiten kwam, was dat we in 2016 er meer van zouden gaan zien. Volgens Evan Blass, een bekende geruchtenmaker en lekker in op internet, zou dat nu in april moeten gaan gebeuren. Medio april zelfs, om iets specifieker te zijn. Helaas hebben we op dit moment geen verdere informatie over het slimme horloge. Mogelijk krijgt het een rond scherm, maar wat er intern meegegeven zal worden, is niet bekend. Ook is nog niet bekend of de fabrikant zal kiezen voor Android Wear van Google.