Als we de nieuwste geruchten mogen geloven dan werkt Snap, het bedrijf achter Snapchat, aan twee nieuwe versies van de Spectacles-bril met camera aan boord. Het model van de tweede generatie concentreert zich naar verluidt op betere prestaties, terwijl het model van de derde generatie twee camera's zou krijgen.

Nieuwe versies van de Snap Spectacles

Snap werkt naar alle waarschijnlijkheid aan nieuwe versies van de Spectacles-bril. Zoals het er nu naar uitziet werkt het bedrijf aan twee nieuwe modellen. Het model van de tweede generatie moet zich voornamelijk gaan concentreren op verbeterde prestaties en bugfixes. Ook zouden er nieuwe kleuren beschikbaar komen. Daarna zou er nog een derde model worden uitgebracht, dat mogelijk wordt voorzien van twee camera's. Ook zou de kwaliteit van die camera's sterk worden verbeterd. Deze bril zou een prijskaartje van 300 dollar krijgen.

Daarnaast zou Snap in gesprek zijn met andere brilfabrikanten voor het licentiëren van de cameratechnologie. Die technologie zou sterk verbeterd moeten zijn of nog gaan worden, aangezien Snap eind vorig jaar FiveFocal heeft overgenomen. Dit bedrijf specialiseert zich in beeldkwaliteit. De tweede generatie van de Spectacles zou overigens in het tweede of derde kwartaal van 2018 worden uitgebracht, dus die zouden we dan binnenkort te zien moeten krijgen. Wanneer het derde model dan op de markt zou komen, is nog niet bekend op dit moment.