Apple zou voornemens zijn de Apple Watch 2 later dit jaar te gaan lanceren. De smartwatch wordt onder meer voorzien van een snellere processor. Ook zal er gps en een barometer worden toegevoegd en kunnen toekomstige eigenaars rekenen op hetzelfde dunne design.

Gerucht: Apple Watch 2 dit najaar te koop

Als we de geruchten mogen geloven dan zal Apple de Apple Watch 2 dit najaar gaan lanceren. Deze nieuwe Apple-smartwatch wordt niet alleen voorzien van een nieuwe processor, maar ook van gps en een barometer. Daarnaast mogen toekomstige eigenaars rekenen op hetzelfde dunne design. Hoewel de grootte van het scherm en de dikte van de hardware niet zal veranderen, zal Apple dus wel het één en ander qua interne hardware omgooien. Zo zal de batterij ook groter zijn, waardoor je langer met de Watch kunt rondlopen.

Wel zal het scherm een andere technologie bevatten, waardoor de display zelf een stuk dunner gemaakt zou kunnen worden. Daarnaast wordt er gemeld dat Apple ook de bestaande Apple Watch van een upgrade wil voorzien. Deze smartwatches zouden waterdicht moeten zijn en dezelfde processor als de Apple Watch 2 gaan krijgen, maar verder niet worden voorzien van gps, een barometer of andere extra's. Ook zouden de prijzen van de oudere modellen moeten dalen. Het wachten is nu op Apple, die de horloges moet aankondigen.