Deze lente introduceert Fossil onder de merknaam Michael Kors Access twee nieuwe kleuren voor de Sofie- en Watson-smartwatches met Android Wear. De slimme horloges hebben allebei toegang tot Google Assistant en beschikken over aanpasbare wijzerplaten.

Nieuwe kleuren voor Michael Kors Access Sofie en Grayson

Vorig jaar introduceerde Fossil een grote hoeveelheid Android Wear-smartwatch onder de merknaam Michael Kors Access. Nu maakt het bedrijf bekend dat twee van die smartwatches, de Sofie en de Grayson, vanaf deze lente kunnen rekenen op nieuwe kleuren. Allebei de slimme horloges hebben toegang tot de Google Assistant, hebben aanpasbare wijzerplaten en kunnen je activiteiten bijhouden. Ook beschikken de horloges over MySocial: een app die je aan je Facebook of Instagram koppelt, zodat je de foto's als wijzerplaat kunt instellen.

Deze maand krijgen de Sofie en Grayson toegang tot een nieuwe app: My Next. Deze app bevat een countdown die aftelt tot een volgende grote afspraak. De Sofie-smartwatch, ontworpen met vrouwen in het achterhoofd, is nu ook verkrijgbaar in roségoud en als tweetonenvariant. Ook komt er nog een gouden versie aan, gehuld in witte siliconen, enenals een lichtblauwe versie. De Grayson is wat grover en is verkrijgbaar in groen en zilver. Alle versies moeten snel te koop zijn via de website van Michael Kors. De prijs van de smartwatches is onveranderd.