Sommige Apple Watch Series 2-modellen zijn onbruikbaar nadat de softwate-update naar watchOS 3.1.1 is uitgevoerd. Dat hebben enkele eigenaren op verschillende internetfora laten weten. De Apple Watch verwijst hen naar een speciale website voor hulp.

Sommige Apple Watches onbruikbaar na update

Gisteren bracht Apple een software-update uit voor de Apple Watch. Enkele eigenaars van de smartwatch van Apple melden nu dat er problemen zijn ontstaan nadat de update is binnengehaald. Hun Apple Watch Series 2-modellen zijn namelijk onbruikbaar na het updaten. Dat laten de eigenaars weten via internetfora, waar ze klagen over hun problemen. Op het scherm van de Series 2 wordt aangegeven dat er een fout heeft plaatsgevonden en dat die mensen naar een speciale website moeten gaan, namelijk www.apple.com/help/watch.

De meeste mensen hebben inmiddels te horen gekregen dat zij hun Series 2-modellen moeten terugsturen naar Apple, aangezien het probleem niet in één van de winkels verholpen kan worden. Het probleem kan namelijk worden opgelost via de speciale poort op het apparaat, maar daar kunnen de winkels van Apple nu niets mee. Hoewel het merendeel meldt een Apple Watch Series 2 te hebben, kan het ook zijn dat andere modellen kunnen worden aangetast. Waarschijnlijk doe je er goed aan de (kleine) update nog even niet te downloaden.