Sony heeft laten weten dat het bedrijf een presentatie zal geven over PlayStation VR, tijdens de Game Developers Conference in San Francisco. Het praatje zal gaan over de ontwikkelingen en innovaties van het nieuwe platform.

PlayStation VR: Development and Innovations

Het kan nu niet lang meer duren voordat Sony officieel de PlayStation VR zal lanceren, de virtual reality-headset voor de PlayStation 4-spelcomputer. Het bedrijf had aangegeven dat de bril in de eerste helft van 2016 zou verschijnen en met nog vier maanden op de klok en nog geen releasedatum in zicht, beginnen we ons toch af te vragen waar het vr-apparaat blijft. Hopelijk horen we er in maart meer over. In die maand vindt namelijk de Game Developers Conference plaatst en Sony geeft aan daar te praten over de PlayStation VR-bril.

Het praatje heet PlayStation VR: Development and Innovations en zal enkele ontwikkelingen en innovaties gaan belichten. Mogelijk horen we dan ook eindelijk wanneer de bril verkrijgbaar wordt. De verwachting is dat die in april gelanceerd zal worden, samen met de Oculus Rift en de HTC Vive Pre. Momenteel zouden er al meer dan tweehonderd ontwikkelaars zijn die games maken voor het nieuwe platform, waaronder Polyphony Digital met Gran Turismo Sport, Harmonix met HMX Music en Crytek met Robinson: The Journey.