samsung-gear-fit-2

Nadat we in de afgelopen periode al meerdere keren foto's voorbij zagen komen waarop de Samsung Gear Fit 2 te zien was, heeft SamMobile vandaag zijn hand weten te leggen op de specificaties van de nieuwe fitnesstracker. Het medium heeft de beschikking over de volledige specificaties van de wearable en de gegevens ook direct naar buiten gebracht.

De specificaties van Samsung Gear Fit 2

Het stijlvolle apparaat van Samsung beschikt over een 1,55 inch curved super AMOLED scherm met een beeldresolutie van 216x432. Onder de motorkap zit een Samsung 1GHZ dual-core processor. Daarnaast heeft het apparaat de beschikking over 512 MB werkgeheugen en 2 GB interne opslagruimte. Een opvallend punt is de batterij in de nieuwe Gear Fit. Waar zijn voorganger nog gebruik maakte van een 210mAh batterij, draait de Gear Fit 2 op een 200mAh batterij.

Samsung Gear Fit 2 waterdicht

Liefhebbers die graag een baantje trekken in het zwembad, zouden daar zonder problemen de Samsung Gear Fit 2 voor kunnen gebruiken. Het apparaat beschikt over een IP68 certificaat. Die garandeert dat de gadget tot 1,5 meter diep zo'n half uur onder water kan blijven. Het eerdergenoemde medium wist nog niet te melden voor welke prijs de wearable op de markt zal verschijnen. Ook de releasedatum is nog niet bekend.