Er is een nieuwe app uitgebracht voor Pebble, waarmee je je stappen kunt tellen in de wereld van Super Mario, in het NES-spel Super Mario Bros. Download de app zo snel mogelijk, voordat Nintendo erachter komt en de distributie een halt toeroept.

Lopen door het Mushroom Kingdom met je Pebble

Omdat er altijd mensen zijn met te veel vrije tijd, is er berekend hoeveel kilometer Mario moet afleggen in Super Mario Bros. voordat hij de prinses kan redden: 5,47 kilometer om precies te zijn. Dat is helemaal niet zo'n gekke afstand. Sterker nog: dat is helemaal niet ver (even los van de hoeveelheid keren dat je een level opnieuw moet doen, omdat de game vroeger best wel moeilijk was). Nu kun je zelf in het Mushroom Kingdom rondlopen met een speciale app voor je Pebble: een wijzerplaat met het thema van Super Mario.

Met deze app kun je zien hoe ver jij dagelijks in het Mushroom Kingdom zou komen, kijkend naar de stappen die je op een dag zet. Op het scherm zie je enkele screenshots van de game Super Mario Bros., die laat zien hoe ver je op dat moment bent. Zodoende wordt je progressie gemeten. Het is een leuke manier voor de mensen die bekend zijn met het spel om te bedenken hoe ver ze zijn gekomen - voor zolang het duurt, dan. Nintendo staat erom bekend projecten op basis van hun eigendommen een halt toe te roepen, dus download de app nu het nog kan.