Lenovo heeft laten weten dat Star Wars: Jedi Challenges wordt voorzien van nieuwe content die is gebaseerd op de onlangs uitgebrachte film The Last Jedi. Je mag een nieuw lightsabergevecht, nieuwe planeet voor strategische gevechten en meer verwachten voor de augmentedrealityervaring.

The Last Jedi in Star Wars: Jedi Challenges

Toen Lenovo vorig jaar officieel Star Wars: Jedi Challenges onthulde, beloofde de fabrikant ook op regelmatige basis nieuwe content uit te brengen. Die belofte wordt nu ingelost met de aankondiging dat er content op basis van The Last Jedi zal verschijnen. Zo mag je het straks opnemen tegen twee vechters tegelijkertijd in een nieuw lightsabergevecht met twee elite Praetorian Guards. Dit is overigens de eerste keer dat het een twee-tegen-één gevecht is. Daarnaast brengt de update ook een nieuwe planeet voor strategische gevechten met zich mee.

De gevechten vinden plaats op Crait, een planeet uit The Last Jedi. Je neemt het op tegen verschillende nieuwe vijanden en voertuigen, waaronder de First Order AT-M6-walker. Voor de Assault-modus komen er ook nieuwe levels en vijanden aan, zoals de First Order Stormtrooper Executioner en Riot Control Stormtrooper. Mocht je alles tot een goed einde weten te brengen, dan zal de in-game beloning een augmentedrealityversie van de nu al geliefde Porg zijn. De update zal deze maand worden uitgebracht via de apps voor mobiele apparaten.

Vergeet ook niet onze recensie van Star Wars: Jedi Challenges te lezen.