Lenovo heeft laten weten dat Star Wars: Jedi Challenges wordt voorzien van een nieuwe planeet en extra personages. De update wordt begin januari uitgerold naar iedereen met de set in huis en zal geheel gratis binnengehaald kunnen worden.

Update voor Star Wars: Jedi Challenges

Disney, Lucasfilm en Lenovo breiden Star Wars: Jedi Challenges uit met een nieuwe planeet en personages van Star Wars: The Last Jedi. Dit is de eerste uitbreiding sinds de lancering en is straks, vanaf januari 2018, gratis te downloaden als update in de benodigde companion-applicatie. Je mag de volgende nieuwe dingen verwachten.

  • Nieuw Lightsaber Duel – Spelers kunnen twee elite Praetorian Guards uitdagen die te zien zijn in The Last Jedi. Dit is de eerste keer dat Jedi Challenges-spelers twee personages tegelijkertijd kunnen uitdagen.
  • Nieuwe planeet voor Strategic Combat – Drie nieuwe levels van Strategic Combat op Crait, een gloednieuwe planeet die debuteert in de film. Vecht tegen nieuwe vijanden en voertuigen, waaronder de formidabele First Order AT-M6-rollator.
  • Uitbreiding in Assault-modus – Er worden geheel nieuwe vijanden en niveaus geïntroduceerd, waaronder de First Order Stormtrooper Executioner en Riot Control Stormtrooper.
  • Introductie van Porgs – Spelers worden beloond met de populaire Porgs in augmented reality.

Dat Lenovo Star Wars: Jedi Challenges updatet met nieuwe content is goed nieuws voor iedereen die de set in huis gehaald heeft. Je kunt namelijk best snel door de content heengaan, waardoor het dus fijn is om te weten dat er nieuwe content aankomt. Lees ook onze recensie.