Striiv introduceert de Fusion Activity Trackers in Nederland. In totaal gaat het om drie verschillende fitnesstrackers. De verschillende trackers meten niet alleen niet alleen activiteiten en slaapgedrag, maar ook gewicht, dieet, medicijnen en vochtinname.

Fusion Activity Trackers van Striiv

Fabrikant Striiv maakt bekend drie verschillende fitnesstrackers, de Fusion Activity Trackers, naar Nederland te brengen. De Fusion-trackers meten niet alleen activiteiten en slaapgedrag, maar stellen gebruikers ook in staat gewicht, dieet, medicijnen en vochtinname eenvoudig bij te houden door dit te loggen in de instant logging-functie. Zo zou je direct weten of je wel goed geslapen hebt of voldoende water hebt gedronken, en zelfs of je je medicijnen of vitamines niet vergeten bent. Uiteraard zijn de trackers ook te verbinden met je smartphone.

Wanneer je dat doet, dan zouden de diagrammen je meteen laten zien hoe gezond je bezig bent. De activity trackers van Striiv zijn vanaf januari in Nederland verkrijgbaar in drie varianten: de Fusion Lite (69,99 euro), de Fusion 2 (99,99 euro) en de Fusion Bio 2 (119,99 euro). Hieronder een compleet overzicht van de verschillende nieuwe trackers.

Striiv Fusion Lite

Is een gezonde leeftstijl voor jou belangrijk? De Striiv Fusion Lite houdt 24/7 het aantal stappen en slaapgedrag voor je in de gaten – zonder dat je daar iets voor hoeft te doen. Je voortgang is direct te zien door de tracker te verbinden met je smartphone. En door middel van instant logging slaat hij alles op, zodat je je gezonde gewoontes kunt bijhouden. Zo vergeet je nooit meer je medicijnen en houd je makkelijk bij of je op gewicht bent, of genoeg water gedronken hebt. Dankzij de oproep-alerts zijn gemiste oproepen verleden tijd en zie je direct wie er belt zonder de telefoon uit je tas of zak te hoeven halen. De Fusion Lite wordt geleverd met een recht, zwart polsbandje.

Striiv Fusion 2

Deze tracker met caller ID én app-alerts houdt niet alleen het aantal stappen en slaapgedrag bij, maar is dankzij de smartwatchfuncties ook te gebruiken als afstandsbediening voor muziek op je telefoon. Verder krijg je automatisch reminders voor afspraken en bericht-alerts binnen, en houden de speciale app-alerts je altijd op de hoogte. En heb je extra motivatie nodig? Voeg vrienden toe en deel je vooruitgang. De meegeleverde bandjes in drie kleuren zorgen ervoor dat de Fusion 2 altijd matcht met je sportoutfit. Bovendien gaat de batterij van de Fusion 2 maar liefst een maand mee.

Striiv Fusion Bio 2

Deze tracker is voorzien van alle foefjes van de Fusion 2. Daarnaast heeft hij een continue hartslagmeter om je hartslag te registreren en sportprestaties te meten. Ideaal voor iedereen die dagelijks bezig is met zijn gezondheid. De Striiv Fusion Bio 2 heeft meegeleverde bandjes in drie kleuren, zodat ook dit model altijd een match is met je outfit. De batterij van de Fusion Bio 2 gaat ruim zeven dagen mee.