Naar verluidt is Samsung voornemens in maart de nieuwe 'superluxe' Gear S3 te gaan lanceren, maar eerst wordt de smartwatch in september gepresenteerd. De gewone versie dan, die niet lang daarna beschikbaar zou moeten zijn.

Gerucht: 'superluxe' Gear S3 onderweg

De geruchtenmolen is gaan draaien over de onaangekondigde Samsung Gear S3. De verwachting is dat Samsung tijdens de IFA in Berlijn van dit jaar, september 2016, de opvolger van de Samsung Gear S2 zal aankondigen. Niet lang daarna moet die onaangekondigde S3 dan in de winkels verschijnen. Geruchtenmakers kijken echter nog een paar maanden vooruit en melden dat het Zuid-Koreaanse bedrijf een 'superluxe' variant van de smartwatch wil presenteren. Dat zou in maart 2017 moeten gaan gebeuren, aldus de verspreiders.

Het Zwitserse luxueuze sieradenmerk GRISOGONO heeft al aangegeven met Samsung te werken aan its next-generation smartwatch, en heeft eerder gewerkt met de fabrikant aan de luxueuze versies van de Gear S2. Omdat deze smartwatch in maart werd gepresenteerd van dit jaar, leeft nu dus de gedachte dat Samsung dit volgend jaar nog een keer gaat doen. Op dit moment zijn er nog geen details bekend over de Samsung Gear S3 en is het dus nog moeilijk te zeggen wat we ervan mogen verwachten - áls we hem al mogen verwachten...