Tag Heuer heeft wederom een smartwatches gepresenteerd: de Tag Heuer Connected Full Diamonds. Dit is zonder twijfel de duurste smartwatch tot op heden. Als we het bedrag omrekenen, dan staat er een prijs op het prijskaartje van ruim 160 duizend euro.

Dit is de Tag Heuer Connected Full Diamonds

Horlogemaker Tag Heuer heeft de Tag Heuer Connected Full Diamonds onthuld. Dit is de duurste smartwatch tot op heden, met een prijskaartje van 160 duizend euro. Het slimme horloge is gemaakt van witgoud en is ingelegd met diamanten. De fabrikant gebruikt ook in de marketingtaal dat dit de duurste smartwatch ooit is, en voor zover wij kunnen checken klopt dat ook. De onlangs aangekondigde Connected Modular 41 heeft een maximaal prijskaartje van 5.500 euro, en de Full Diamonds gaat daar dus ruimschoots overheen.

Dit luxueuze horloge heeft hetzelfde omhulsel als de Connected Modular 45-smartwatch van Tag Heuer, maar dan met achttien karaats witgoud 23,35 karaats baguette diamanten. De interne onderdelen zijn hetzelfde, zoals een nfc- en gps-chip, evenals alle andere mogelijkheden. Hoe mooi dit soort producten ook zijn, binnen twee tot drie jaar zal de hardware achterlopen en zal het product an sich dus veel van zijn (gebruiks)waarde verliezen. Gelukkig kun je in deze smartwatch ook een mechanisch paneel plaatsen, zodat je hem kunt blijven gebruiken.