Tag Heuer heeft een eerste teaser uitgebracht van het eerste Android Wear-horloge van het bedrijf, dan met Google en Intel gemaakt is. Het horloge wordt over een maand pas aangekondigd door het bedrijf, dus de marketingmolen komt nu langzaamaan op gang.

Dit is de teaser van de Tag Heuer-smartwatch

Tag Heuer, een luxueus Zwitsers horlogemerk, heeft de eerste teaser-afbeelding van zijn eerste Android Wear-smartwatch vrijgegeven. Wat we over het apparaat weten is dat het een horloge is, het de tijd kan vertellen, het draait op Android Wear en is voorzien van chips van Intel. Intel op zijn beurt liet al weten dat we in de toekomst het horloge zelf zouden kunnen upgraden, maar hoe dat in zijn werking gaat is nog niet bekend. Oh en deze smartwatch gaat je tenminste 1800 dollar kosten wanneer je hem wil importeren.

tag-heuer-android-wear-teaser-1540x

Eerder gaf Tag Hueur aan dat het bedrijf voor een grote uitdaging stond en staat. Niet alleen had het bedrijf de taak op zich genomen een smartwatch te willen bouwen die eruitziet en voelt als een normaal horloge, ook staat het bedrijf voor het probleem van de dalende horlogeverkopen. Eerder werd namelijk een link gelegd tussen de dalende horlogeverkopen en de lancering van de Apple Watch, al is die stelling nog niet echt bewezen. Bovendien heb je natuurlijk meer smartwatches op de markt, van onder meer Huawei, Asus en Motorola, natuurlijk.