TAG Heuer kondigde vorig jaar een gloednieuwe smartwatch aan: De Connected. Het horloge is het duurste Android Wear-horloge ooit en nu heeft TAG Heuer opnieuw een kostbare smartwatch aangekondigd. Ditmaal gaat het om een modulaire smartwatch, die minimaal 1.600 euro moet gaan kosten.

TAG Heuer Connected Modular 45

Het Zwitserse horlogemerk TAG Heuer heeft een gloednieuwe smartwatch gepresenteerd. Het gaat om de TAG Heuer Connected Modular 45, een horloge dat op Android Wear 2.0 draait. Uniek aan het horloge is dat je niet alleen de bandjes kunt verwisselen, maar ook het horloge zelf. Je kun de plaat omwisselen voor een analoge variant. Liefhebbers krijgen ook flinke keuze als ze een Connected Modular 45 willen aanschaffen: er zijn elf verschillende designs beschikbaar. Het horloge is beschikbaar in de kleuren zwart of zilver en wat betreft de bandjes kun je uit verschillende materialen kiezen. Ook zijn er nog eens 45 extra premium opties beschikbaar, waaronder diamanten en rosegold.

De nieuwste smartwatch is voorzien van een 1.39 inch AMOLED touchscreen. De processor in het apparaat is een Intel Atom X34XX. Daarnaast is er 4GB geheugen en kun je rekenen op Wi-Fi en GPS. De batterij kan zo'n 24 uur mee en er is NFC-ondersteuning aanwezig. Het horloge is tot vijftig meter diepte waterdicht.

Prijs en beschikbaarheid

De TAG Heuer Connected Modular 45 komt ook in Europa op de markt. De prijs in Europa zal beginnen bij 1.600 euro.