Vanaf nu is het mogelijk Snapkeys te downloaden voor smartwatches met Android Wear 2.0. Het toetsenbord is gratis binnen te halen. Het toetsenbord beschikt over een qwerty-indeling en behoorlijk goede woordvoorspellingssoftware.

Download Snapkeys voor Android Wear 2.0

Je kunt nu Snapkeys voor Android Wear 2.0 downloaden. Dit is een slim toetsenbord voor de smartwatch, voorzien van een qwerty-indeling en woordvoorspellingen waardoor je razendsnel zou kunnen typen. De ontwikkelaar belooft tot tachtig woorden per minuut Dat kun je zien in de onderstaande video. Ook is het mogelijk de swipen op het toetsenbord, bijvoorbeeld wanneer je die lastig bereikbare en kleine knoppen moet zien in te drukken. Voor nu is alleen de Engelse taal beschikbaar, maar daar komt binnenkort verandering in.

Ryan Ghassabian, de ontwikkelaar van de app, heeft namelijk tegenover Wearables Magazine aangegeven dat er binnenkort ook een update voor de Nederlandse taal verschijnt. Wanneer precies is nog niet duidelijk, maar het zou in de 'aankomende weken' moeten gebeuren. In de onderstaande video krijg je een betere indruk van de kwaliteiten en de eigenschappen van het toetsenbord. Mocht je Snapkeys tof vinden, dan is het goed om te weten dat het toetsenbord ook op je smartphone gebruikt kan worden. Daarvoor download je dezelfde app.