TomTom heeft aangekondigd dat de TomTom Golfer 2 op twee nieuwe versies mag rekenen, waaronder een goedkopere variant. De nieuwe versie van de TomTom 2 zal meer activiteiten kunnen bijhouden en 24/7 gedragen kunnen worden.

Dit zijn de nieuwe TomTom Golfer 2-modellen

Het originele model van de TomTom Golfer werd altijd gezien als een fantastische wearable voor golfers, maar die smartwatch is inmiddels ingehaald door de concurrentie. Eerder bracht TomTom daarom al de Golfer 2 uit, maar die wist nou niet bepaald een hole-in-one te maken. Daarom probeert de Nederlandse fabrikant het nu nog een keer met een verbeterde versie van de TomTom Golfer 2. Daarnaast zal het bedrijf nog een Golfer 2 op de markt uitbrengen, eentje die goedkoper in de markt gezet kan worden. TomTom noemt die de Golfer 2 SE.

De opgefriste versie van de TomTom Golfer 2 biedt nu een bredere activiteitenmonitoring aan en kan dus 24/7 gedragen worden, terwijl de smartwatch allerlei data over je verzamelt. Deze activiteitentracking zal ook naar het oudere Golfer 2-model komen middels een update. Ook komt er een Golfer 2 SE aan, een goedkopere variant van de wearable. Deze is puur bedoeld voor golfers en heeft vooraf opgeslagen informatie over zo'n veertigduizend banen opgeslagen. Ook kan de wearable je schoten analyseren en je schot detecteren.

Beide smartwatches zijn vanaf vandaag te koop. De TomTom Golfer 2 heeft een adviesverkoopprijs vanaf 249,95 euro, terwijl de Golfer 2 SE met een prijs van 199,95 euro iets goedkoper is.