Een klantenservicemedewerker van Motorola heeft via Twitter laten weten dat de Android Wear 2.0-update nu wordt uitgerold naar de tweede generatie Moto 360. Volgens de medewerker zal de uitrol in fases gaan plaatsvinden.

Android Wear 2.0 voor Moto 360 (2nd gen.)

Motorola heeft eerder beloofd dat de update naar Android Wear 2.0 eind mei zou worden uitgebracht voor de tweede generatie Motorola Moto 360. Inmiddels breekt het einde van mei aan en hebben de eigenaars van de smartwatch de update nog niet mogen ontvangen. Maar niet getreurd: een klantenservicemedewerker van het merk heeft via Twitter laten weten dat de update nu elk moment kan worden uitgerold. Maar, zo laat dezelfde medewerker weten, het gaat wel om een gefaseerde uitrol, dus het kan nog even duren voordat je hem hebt.

Het is niet te zeggen wanneer elke Moto 360-eigenaar precies van de update voorzien is. De wetenschap dat de update dus onderweg is, moet voorlopig voldoende zijn. Eigenaars van deze populaire smartwatch dienen in elk geval nog even geduld op te brengen -- maar als het goed is doe je dat nu al een tijdje, dus kunnen die extra paar dagen (of weken?) er ook nog wel bij. Wil je weten wat Android Wear 2.0 precies te bieden heeft? Lees dan ons uitgebreide achtergrondartikel over alles dat je moet weten over het nieuwe Android Wear.