Twelve South, een partij die erom bekend staat om accessoires te maken voor Apple-producten, heeft tijdens CES 2017 in Las Vegas een nieuw product voor de Apple Watch onthuld. Het gaat om een ActionSleeve, die gebruikt kan worden tijdens het sporten en waarmee je geen last meer hebt van een horloge om je pols. De sleeve bevestig je namelijk aan de bovenarm en dat levert de nodige voordelen op.

Wanneer is de ActionSleeve handig?

De makers van de ActionSleeve hadden het idee dat de Apple Watch niet de volledige vrijheid bood die het zou moeten bieden voor alle sporten. De ActionSleeve kan dat op zijn beurt wel, doordat je hem op je bovenarm vastmaakt. Voor sporten als kickboxen, Crossfit en gewichtheffen zou dat ideaal zijn. Liefhebbers hoeven met de sportarmband overigens ook niet bang te zijn dat de hartslagmeter het niet meer doet. Sterker nog, wellicht werkt hij zelfs iets beter, vanwege de plek waar de Apple Watch met de ActionSleeve zit.

Prijs en beschikbaarheid

De ActionSleeve is per direct te koop op de officiële website van Twelve South. Bij de aanschaf doe je er goed aan om even in de gaten te houden voor welk model je de ActionSleeve bestelt. Ook moet de armomtrek in de gaten worden gehouden. De kosten van een ActionSleeve, waarbij je kunt kiezen tussen rood en zwart, bedragen 30 dollar (zo'n 29 euro).