Kort nadat Samsung alvast iets liet zien van zijn nieuwe Samsung Gear Fit 2, heeft het Twitter-account van Evan Blass een foto gelekt waarop we de nieuwe armband kunnen aanschouwen. Blass, die werkzaam is voor de tech-website Venture Beat, slaagt er wel vaker in om zijn hand te leggen op foto's van nieuwe apparaten.

De gelekte foto van de Samsung Gear Fit 2

Op de door Blass gelekte foto zien we de Samsung Gear Fit 2 in drie verschillende kleuren. Hij heeft zowel de voor- als de achterkant van de zwarte, de roze en de blauwe uitvoering naar buiten gebracht. Wat gelijk opvalt is dat het scherm niet alleen de tijd laat zien, maar ook informatie als het aantal voetstappen en de calorieën die verband zijn. Ook kunnen we goed zien hoe de sluiting van de armband eruit komt te zien.

Niet de eerste foto's van de Samsung Gear Fit 2

Het is niet de eerste keer dat we foto's te zien krijgen van de Samsung Gear Fit 2. Ook eind april verschenen er al foto's online waarop we een glimp konden opvangen van de nieuwe armband. Naar verwachting zal de Gear Fit 2 de opvolger worden van de Gear Fit, die in 2014 is uitgebracht door Samsung. Mogelijk krijgt de wearable een scherm van 1.84-inch.