Ubisoft heeft tijdens zijn E3-presentatie bekendgemaakt dat het bedrijf tenminste vijf games naar virtual reality-headset wil brengen, waaronder Star Trek. Van verschillende games zijn er nu ook al trailers beschikbaar, waardoor je alvast een voorproefje krijgt.

Vijf games van Ubisoft voor vr-platformen

De Frans-Canadese speluitgever Ubisoft heeft aangekondigd tenminste vijf games voor virtual reality-platformen uit te willen brengen. Dit zijn Just Dance 2017, Eagle Flight, Trackmania Turbo, Werewolves Within en Star Trek: Bridge Crew. Just Dance 2017 verschijnt mogelijk pas volgend jaar, maar de overige vier titels zouden voor het einde van 2016 al te koop moeten zijn. Ook is het zo dat in elk geval die vier titels met de HTC Vive, Oculus Rift en PlayStation VR zullen werken; voor Just Dance 2017 is dat helaas nog niet bevestigde informatie.

Van twee games heeft Ubisoft ook al trailers vrijgegeven. Het gaat hier om Star Trek: Bridge Crew en Eagle Flight. Ook is er een trailer beschikbaar voor Just Dance 2017, maar die is heel algemeen. Star Trek: Bridge Crew wordt ontwikkeld door Red Storm Entertainment en is bedoeld voor vier spelers, terwijl Eagle Flight juist een rustige vr-ervaring is met als doel een omgeving te verkennen en collectibles te sparen. Data en prijzen zijn nog allemaal niet bekend. Ook is er nog geen beeldmateriaal beschikbaar van die andere twee games.