Het lijkt erop dat Asus is begonnen met de uitrol van Android Wear 1.4 voor de Asus ZenWatch 2, aangezien meerdere mensen de update momenteel ontvangen. Voorlopig lijkt het er wel op dat de update alleen in Noord-Amerika wordt uitgerold.

Android Wear 1.4 onderweg naar Asus ZenWatch 2

Mocht je een Asus ZenWatch 2 in je bezit hebben, houd dan je notificaties goed in de gaten. Het kan zomaar zijn dat je één dezer dagen de update naar Android Wear 1.4 zult ontvangen, omdat de eerste berichten zijn binnengedruppeld van mensen die de software-update al hebben mogen ontvangen. Het lijkt er echter wel op dat de update momenteel alleen in Noord-Amerika wordt uitgerold. Hier in Nederland zitten we nog te wachten op het nieuwe Android Wear, maar wellicht hoeft dit nu niet lang meer te duren.

De update brengt een hoop features naar de Asus ZenWatch 2. Zo kun je nu scrollen door met je pols te schudden (omhoog en omlaag) en kun je met enkele andere bewegingen ook teruggaan naar het hoofdscherm (schudden), je apps tevoorschijn halen (je pols omhoog bewegen) of een kaart selecteren (door te duwen). Daarnaast is het mogelijk om in populaire berichtendiensten een bericht te versturen met je stem, door het bericht in te spreken, en is het mogelijk om te bellen met de smartwatch, aangezien de speaker nu wordt ondersteund.