Verschillende wearables van Samsung krijgen toegang tot connected fitnessapplicaties van het merk Under Armour. Mocht je een Gear Fit 2, Gear S2 of Gear S3 hebben, dan kun je de verschillende apps nu downloaden voor die polsapparaten.

Download apps van Under Armour voor Samsung-wearables

Samsung slaat de handen ineen met sportmerk Under Armour. Verschillende wearables van Samsung krijgen toegang tot connected fitnessapps van Under Armour. De apps kunnen worden gebruikt voor het bijhouden van je voeding, je dagelijkse work-outs of hardlooproutes. Ook werken de apps en wearables samen als personal trainer. Het gaat om de applicaties UA Record, MyFitnessPal, MapMyRun en Endomondo, die nu allemaal zullen werken met de Samsung Gear Fit2, Samsung Gear S2 en Samsung Gear S3.

Naast de integratie biedt Samsung exclusieve functies aan gebruikers van de Gear Fit2, Gear S2 en Gear S3, die bovendien toegang krijgen tot Under Armour’s online community. Gebruik je de Samsung Gear Fit2, dan heb je vanaf nu toegang tot de UA Record-, MapMyRun- en MyFitnessPal-apps, terwijl de Endomondo-app later in januari voor de Gear Fit2 beschikbaar komt. Ook als je de Samsung Gear S2 en Gear S3 gebruikt kun je binnenkort alle apps downloaden. Hieronder staat een kort overzicht van de mogelijkheden van de applicaties.

App Activiteit Unieke features voor Samsung gebruikers
UA Record Dashboard voor 24/7 activiteiten.

Monitoren van je slaap en work-out.

Map en route display

Untethered GPS tracking

MyFitnessPal Bijhouden van je voeding, hoeveelheid calorieën en training. Bijhouden hoeveel water je drinkt

Calorieën quick-add

MapMyRun In deze app leg je al je trainingen vast – hardlopen, wandelen, wielrennen, mountainbiken. Challenges

Untethered tracking

Endomondo Trainingen, map tracking, mogelijkheid om je work-outs te delen Challenges