Under Armour heeft in een interview laten weten dat het bedrijf volgend jaar meer fitnessproducten wil gaan uitbrengen. De sportgigant is niet voornemens Fitbit en Apple achterna te gaan en trekt liever zijn eigen plan.

Under Armour in 2017

Under Armour wil in 2017 meer fitnessproducten gaan uitbrengen, vertelt chief digital officier Mike Lee in een interview. Wanneer er gevraagd werd naar wat er volgend jaar dan zal gaan verschijnen, was het antwoord dat het bedrijf dat begin volgend jaar allemaal zal aankondigen. De verwachting is dat de sportgigant tijdens de CES in Las Vegas, dat begin januari 2017 plaatsvindt, de aankondiging zal doen. Over de producten die het merk tot nu heeft gelanceerd, is het tevreden. Waarschijnlijk zal daar op voortgebouwd worden.

HTC en Under Armour kondigen begin 2016 de UA HealthBox aan: een "connected fitnesssysteem" dat de belangrijkste onderdelen van een gezonde levensstijl en fitheid "meet, bewaakt en beheert". De Box is ontworpen en gefabriceerd door HTC. Het systeem wordt aangedreven door UA Record. Het connected fitnesssysteem bestaat verder uit de toepassingen UA Polsband, UA Hartslagband en UA Weegschaal, die allemaal met elkaar verbonden zijn. Met deze speciale HealthBox willen de bedrijven het consumenten gemakkelijker maken hun gezondheid en conditie te verbeteren. De nieuwe UA Record is te downloaden via Google Play en Apple’s iTunes.