Momenteel vind er een zomerse sale plaats in de Oculus Store, de winkel die te bezoeken is met een Oculus Rift en een Samsung Gear VR. Het gaat in totaal om meer dan veertig titels, met kortingen die kunnen oplopen tot wel 75 procent.

Spellen met korting te koop in de Oculus Store

Oculus heeft besloten een zomerse sale te houden in de Oculus Store, de digitale winkel die te bezoeken is via de Oculus Rift en Samsung Gear VR. Het gaat hier om meer dan veertig titels die te koop zijn met kortingen die kunnen oplopen tot 75 procent. Mocht je nog geen bril hebben gekocht, maar dat wel van plan zijn, dan is het ook mogelijk de website van de winkel te bezoeken, zodat je alvast wat afgeprijsde software klaar hebt staan voor het moment dat je de virtual reality-bril naar keuze hebt gekocht. Daarvoor klik je op deze link naar de winkel.

Er is natuurlijk al een sloot al games beschikbaar voor beide virtual reality-brillen, dus benoemen we enkele titels die een kijkje waard zijn: Land's End, Gunjack, Anshar Wars 2, Chronos, BlazeRush en Elite Dangerous. Dit is natuurlijk slechts een kleine selectie, dus vergeet niet de website te bezoeken. Je moet wel snel beslissen, want de zomerse sale duurt niet erg lang. Je kunt de games vanaf vandaag tot en met 5 juli voor een gereduceerde prijs binnenhalen. Na 5 juli zullen de prijzen weer op het normale niveau zitten.