Er zijn geruchten verschenen over het volgende Android Wear-horloge van het merk Tag Heuer. Deze smartwatch zou Android Wear 2.0 krijgen. Dat is niet het enige: want naast verwisselbare bandjes, zou je ook het horloge zelf kunnen omwisselen.

Nieuwe smartwatch van Tag Heuer wordt bijzonder - gerucht

Tag Heuer heeft in het verleden al eens wat van zich laten horen over een opvolger van de Tag Heuer Connected, maar wat dit weekend in het geruchtencircuit terechtgekomen is, is heel opmerkelijk. Want naast het feit dat de smartwatch zou worden voorzien van Android Wear 2.0 en verwisselbare bandjes, zou het horloge zelf ook verwisselbaar moeten zijn. De geruchtenmakers melden dat de plaat zelf om te wisselen is voor een analoge variant. Dat zou dus betekenen dat je eenvoudig tussen smartwatch en horloge moet kunnen wisselen.

Mocht dit gerucht accuraat zijn, dan heeft Tag Heuer een bijzonder product te presenteren. De smartwatch zou de naam Modular hebben gekregen en moet op 14 maart 2017 worden aangekondigd. Vervolgens zou het apparaat in mei verkrijgbaar moeten zijn, al is nu nog niet bekend of dat om een wereldwijde release gaat. De vraag is natuurlijk of dit idee aanslaat en hoe het systeem precies werkt. En niet geheel onbelangrijk, wat het allemaal mag gaan kosten. De Connected van de fabrikant is één van de duurste Android Wear-horloges ooit.