Als we de geruchten mogen geloven dan kondigt de Zuid-Koreaanse fabrikant Samsung volgende week de Samsung Gear Fit Pro aan. Ook is er mogelijk nog een ander product in ontwikkeling, waar we nog niets over weten: de Gear Pop.

Samsung Gear Fit Pro op komst - gerucht

Ongeveer drie maanden geleden kwam in het nieuws dat Samsung zou werken aan een nieuwe fitnesstracker, genaamd de Samsung Gear Fit Pro. Het bedrijf heeft de merknaam voor het product al in handen. Veel over deze mogelijke fitnesstracker is er niet bekend, maar de kans is groot dat je hem kunt gebruiken in combinatie met Samsungs gezondheidsplatform. Dat platform is drie jaar geleden gelanceerd en houdt allerlei statistieken van de gebruiker bij, zoals de hartslag, lichaamstemperatuur, zuurstofniveau in het bloed en nog veel meer.

Nu blijkt dat Samsung waarschijnlijk de Samsung Gear Fit Pro, met het modelnummer SM-R365, volgende week zal gaan aankondigen, tijdens het Tizen Developer Conference. Dit is een conferentie voor ontwikkelaars die werken met Tizen. Ook zal Samsung waarschijnlijk de Samsung Gear Pop gaan aankondigen tijdens dat evenement. Dit apparaat draagt het modelnummer SM-R600. Er is helaas nog niets bekend over de Gear Pop, dus weten we ook niet wat we ervan mogen verwachten. De conferentie vindt plaats op 16 en 17 mei.