WatchMaster is vanaf nu ook te downloaden voor de Samsung Gear S2. Daarvoor die je de app op je Android-smartphone en Tizen-smartwatch te downloaden. Met deze populaire applicatie krijg je toegang tot een groot aanbod van wijzerplaten; zowel gratis als betaalde varianten.

Download WatchMaster voor de Samsung Gear S2

WatchMaster is een applicatie die je kunt downloaden voor je smartwatch, waarmee je eenvoudiger een nieuwe wijzerplaat kunt uitkiezen. De app was al beschikbaar op Android Wear en is nu ook naar Tizen, het slimme platform waar Samsung flink in geïnvesteerd heeft, gebracht. Je kunt de app nu downloaden voor de Samsung Gear S2 door binnen Galaxy Apps naar de Gear-categorie te gaan. Ook dien je nog even de app op je Android-smartphone te zetten door de onderstaande app uit Google Play te downloaden.

Wanneer je dat hebt gedaan, dan krijg je toegang tot meer dan tweehonderd wijzerplaten voor het slimme horloge van Samsung. Een aantal van die platen zijn gratis te downloaden en te gebruiken, terwijl je voor de rest een bedrag moet neerleggen. Je hebt de keuze uit een aantal opties. Zo kun je ervoor kiezen een wijzerplaat los te kopen, voor een jaarabonnement te gaan (normaal zo'n vijf euro, nu ongeveer de helft) of eenmalig rond de vijftien euro te betalen, waarna je levenslang toegang krijgt. Bijna alle wijzerplaten zijn ook nog aan te passen.