Heb je thuis een Apple Watch liggen, dan is het vanaf nu mogelijk de nieuwste software-update voor het systeem te downloaden. Helaas worden er geen nieuwe functies geïntroduceerd en gaat het alleen om bugfixes en prestatieverbeteringen.

Download watchOS 3.2.3 voor Apple Watch

Apple heeft op woensdagavond Nederlandse tijd de nieuwste versie van het watchOS gelanceerd: versie 3.2.3. Deze update neemt helaas geen nieuwe functies met zich mee, maar introduceert in plaats daarvan bugfixes en prestatieverbeteringen. Later dit jaar zal Apple een nieuwe versie van dat watchOS voor de Apple Watch gaan presenteren. Dan kunnen we namelijk watchOS 4.0 verwachten, die een hoop verbeteringen met zich meebrengt op het gebied van Activiteiten, Workouts, wijzerplaten en natuurlijk nog veel meer.

Voordat je kunt beginnen met updaten, dien je ervoor te zorgen dat je iPhone met een wifi-netwerk verbonden is. Ook moet de Apple Watch opgeladen worden tijdens het updaten. Je dient tenminste vijftig procent energie over te hebben voordat je het updateproces start. Daarnaast dient je iPhone de nieuwste versie van iOS te hebben (klik daarvoor hier). Heb je dat gedaan, dan kun je vanuit de applicatie op de smartphone het updateproces starten. Wil je meer lezen over de nieuwe Apple Watch Series 2? Klik dan hier.