Flow is een apparaatje dat zich echt bekommert om jouw gezondheid. De wearable is gemaakt door Plume Labs en werd tijdens CES 2017 in Las Vegas gepresenteerd aan het aanwezige publiek. Flow houdt precies in de gaten hoe de luchtkwaliteit is, zowel binnen als buiten.

Wat is en kan Flow?

Flow is een draagbaar apparaatje dat jou precies kan vertellen hoe de luchtkwaliteit is op de plek waar je nu bent. Maar dat is nog niet alles. Het apparaat kan je namelijk ook vertellen waar de luchtkwaliteit beter is. Dat wordt bereikt doordat Flow alle verzamelde gegevens bij elkaar neemt. Zo kan het apparaatje jou precies vertellen welke weg je het best kunt nemen om te kunnen genieten van de beste luchtkwaliteit. Daar krijg je ook een routeplanner bij. Flow, dat beschikt over een lederen bandje zodat je hem makkelijk aan bijvoorbeeld een tas kan hangen, meet verschillende schadelijke gassen, waaronder uitlaatgassen. Door middel van de LED-jes op de wearable zie je hoe het ervoor staat met de luchtkwaliteit.

Prijs en beschikbaarheid

Plume Labs heeft nog niet naar buiten gebracht wanneer we de wearable op de markt kunnen verwachten. Ook heeft het bedrijf nog niets bekend gemaakt over een eventuele prijs. Tijdens CES 2017 kon Plume Labs rekenen op een innovatie award voor zijn uitvinding.