Tijdens de CES van dit jaar presenteerde Samsung de Welt al. Maar nu is de gezondheidsriem dan ook te vinden op Kickstarter. Deze wearable moet straks de brug tussen handige gezondheidstrackers en modieuze kleding gaan vormen, als het aan de makers van de slimme riem ligt.

Dit is de Welt van Samsung C-Labs

Samsung C-Labs is een experimentele groep binnen het bedrijf Samsung. Deze groep mensen krijgen de ruimte om te experimenteren, maar die prototypes hoeven niet per se te leiden tot consumentenproducten. De Welt, een slimme riem, kreeg begin dit jaar al aandacht tijdens de CES, waar de accessoire werd aangekondigd, en sinds dit weekend treffen we hem ook aan op Kickstarter. Daar kun je je enthousiasme laten spreken met keiharde knaken door het project te steunen. En op moment van schrijven is het doel al behaald.

Het team achter de riem wil dertigduizend dollar ophalen. Momenteel heeft het al meer dan 31 duizend dollar opgehaald. Dat de Welt dus wordt gelanceerd, lijkt inmiddels zeker. Het is nu afwachten wat Samsung C-Labs nog meer gaat beloven, met zogenaamde stretch goals. Je kunt het project al steunen vanaf één dollar. De early bird special is helaas al op, de goedkoopste is (nu nog) 99 dollar voor één riem. De verwachte levertijd staat nu op januari 2017. Wil je meer lezen over de slimme riem? Check dan ons eerdere bericht hier.