De wifi-verbinding beheren op je smartwatch met Android Wear kan nogal vervelend zijn. Deze handige applicatie kan je daarbij helpen en is nu te downloaden. Je kunt Wi-Fi Manager for Android Wear gratis uitproberen, maar je moet betalen voor de volledige versie.

Download Wi-Fi Manager for Android Wear

Een behoorlijke tijd geleden alweer bracht Google een update uit voor Android Wear, die de smartwatches met het besturingssysteem vanaf dat moment in staat stelde direct met de wifi-verbinding in contact te komen. Desondanks moet je nog een hoop dingen regelen via de gekoppelde smartphone-applicatie Wear en we kunnen nou niet stellen dat die opties lekker uitgebreid zijn. Nee, die zijn nogal beperkt, dus is het maar wat handig dat er app-ontwikkelaars zijn die een handje kunnen helpen bij de dagelijkse worstelingen.

De app-ontwikkelaar Appfour, die al eerder een aantal handige applicaties heeft uitgebracht voor een het platform, komt nu met de Wi-Fi Manager aanzetten. Dit is een gratis te downloaden app voor je Android Wear-smartwatch, die kan helpen bij het beheren van je wifi-netwerk(en). Je kunt naar netwerken zoeken, wachtenwoorden invullen (ook met je stem!) en verder je verbindingen beheren. De app is aanvankelijk gratis te downloaden en te gebruiken, maar voor de volledige versie van Wi-Fi Manager dient een klein bedrag betaald te worden.