De makers van Willow vonden dat het tijd werd voor een borstkolf die vrouwen niet meer van hun werk hielden. Daarom gingen zij aan de slag met het ontwikkelen van een draagbare borstkolf die niet alleen zou zorgen dat een vrouw door kan gaan met haar werk, maar die ook minder pijnlijk, minder luid en kleiner is. Het resultaat? Willow, zoals te zien op bovenstaande foto.

Wat is Willow?

Willow werd tijdens CES 2017 in Las Vegas gepresenteerd. Het gaat om een paar apparaten die in de beha van een vrouw geplaatst kunnen worden en vervolgens geluidloos hun werk doen. En dat zonder dat er extra buisjes of wat dan ook nodig zijn en de vrouw zelf gewoon door kan gaan met werken. Binnen ieder apparaatje zit een soort tasje dat maximaal vier ons melk kan opslaan. En een ander voordeel? Als je klaar bent, kan alles gewoon gereinigd worden in de vaatwasser.

Prijs en beschikbaarheid

De borstkolf Willow is echter allerminst goedkoop. Voor een bedrag van 429,99 dollar, omgerekend zo'n 410 euro, word je de eigenaar van een paar. Bestellen kan op dit moment nog niet. Wel kun je jouw e-mailadres achterlaten op de officiële website en een mail krijgen zodra Willow beschikbaar komt.