2015 is het jaar van de wearables, de gadgets die we met name om onze pols dragen. Maar, veel Nederlanders zijn nog niet zo bekend met de wearable en daarom schrijven wij natuurlijk dagelijks over de laatste nieuwtjes en hebben we inmiddels al aardig wat reviews gepubliceerd. Toch is er maar één manier om wearables echt te ervaren; proberen. We geven daarom één van onze bezoekers de kans om een smartwatch te proberen. Deze week geven we de Pebble Time smartwatch weg!

Pebble Time smartwatch

De Pebble Time is een smartwatch, oftewel een slim horloge dat je dus om je pols draagt. Het horloge is voorzien van een e-paper kleurenscherm waarop onder meer notificaties, apps en metingen van de sensoren getoond kunnen worden. Ook is er een ingebouwde waterbestendige microfoon aanwezig en het geheel draait op een door Pebble ontwikkeld besturingssysteem. Dit besturingssysteem biedt middels de Pebble app voor je smartphone toegang tot een downloadwinkel met onder meer wijzerplaten en apps. Het horloge is van krasbestendig Gorilla Glass en de kast eromheen van roestvrij staal. De smartwatch heeft een quick-release-mechanisme waarmee het personaliseren eenvoudiger moet zijn. De Pebble Time heeft ook een slimme poort, wat hardwareontwikkelaars in staat stelt eenvoudig extra sensoren en slimme polsbandjes direct aan het horloge te koppelen. Je kunt de smartwatch aan moderne Android- en iOS-smartphones koppelen (Android 4.0+ iOS 8.0+ vereist). Het horloge is inmiddels in Nederland te koop voor 249 euro.

Lees onze Pebble Time review.
Lees meer over de Pebble Time en het bedrijf Pebble.

Hoe maak je kans?

Je kunt heel simpel meedoen met deze zomeractie door onze facebook-pagina te liken en dit bericht te delen met je Facebook-vrienden. De actie loopt woensdag 5 augustus om 18.00. De winnaar wordt op 6 augustus bekendgemaakt in dit artikel.

Winnaar

De winnaar is bekend. Nils Corver, gefeliciteerd met je Pebble smartwatch!